Doetebol - Doetebol is een belevingstuin met robuuste speelnatuur waar kinderen met natuurlijke materialen kunnen spelen en wijkbewoners elkaar ontmoeten.

Doetebol is een belevingspark in Doetinchem met robuuste speelnatuur waar kinderen met natuurlijke materialen spelen en wijkbewoners elkaar ontmoeten.

Groen doet goed dat geldt voor iedereen. Het biedt kinderen en volwassenen natuur ervaring en een andere manier van spelen en bewegen waarbij creativiteit wordt aangesproken, motoriek geoefend, sociale vaardigheden ontwikkeld en zelfvertrouwen kan groeien door het nemen van risico’s. Om dit voor alle kinderen mogelijk te maken bieden wij wekelijks gratis kids bootcamp aan te starten op vrijdag 26 augustus. Daarnaast hebben we ook (betaald) aanbod voor volwassenen.

Gratis kids bootcamp iedere vrijdagmiddag vanaf 26-08

kids bootcamp 1Wil jij spelen, trainen, fitter en sterker worden op een leuke manier? Kom dan iedere vrijdagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur bij Doetebol (behalve in de schoolvakanties). Trek kleren aan die vies mogen worden, sportschoenen, neem een fles water mee en een briefje met naam en telefoonnummer van een ouder.

Trainer kids bootcamp en 55+

kids bootcamp 2Ik ben Ivo Nijenhuis, 28 jaar oud, woonachtig in Doetinchem en afgestudeerd op HBO sportkunde. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten, bewegen en gezondheid in het algemeen. Ik vind dit mega interessant en word er blij en enthousiast van. Ik probeer dit dan ook op zoveel mogelijk mensen over te dragen. Wil jij ook graag fitter worden, je vitaler voelen en bovenal plezier hebben? Dan help ik je graag op weg. Bij vragen neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51054598.

Bewegen voor 55+ iedere vrijdagmiddag vanaf 26-08

Op een laagdrempelige manier biedt Ivo sport- en beweegactiviteiten aan. Wil jij je vitaler voelen, gezonder ouder worden en plezier hebben? Kom dan op vrijdagmiddag 26 augustus van 13:30- 14:30 uur naar Doetebol. De eerste les is gratis!
Kosten: 25,- euro per maand, 1x in de week les; 7,50 voor een losse les en een strippenkaart voor 10x voor 65,-

Meer informatie

Bootcamplessen voor volwassen op iedere maandagavond

Conditie training, gewichten, interval training en coretraining om sterker en fitter te worden.In de buitenlucht bij Doetebol en omgeving met een gezellige groep. Iedere maandagavond van 19:30- 20:30 uur. Kosten: 7,00 per les, 25 euro per maand en 60,- euro voor een 10 rittenkaart.

Gegeven door Rob Hartemink van Oersport.