Doetebol - Doetebol is een belevingstuin met robuuste speelnatuur waar kinderen met natuurlijke materialen kunnen spelen en wijkbewoners elkaar ontmoeten.

Doetebol is een belevingspark in Doetinchem met robuuste speelnatuur waar kinderen met natuurlijke materialen spelen en wijkbewoners elkaar ontmoeten.

Doe mee & bouw een insectenhotel voor Doetebol!

17-11-2017

Insecten worden steeds zeldzamer en daarom wil Doetebol er van alles aan doen om deze beestjes de winter door te helpen. Dit kan door een insectenhotel te bouwen. IVN, waar Doetebol donateur van is, heeft een praktische handleiding gemaakt voor het bouwen van zo'n hotel. Help jij ons mee?

Lees meer...

Doetebol FIT bootcamp voor kids groot succes

29-10-2017

De eerste keer Doetebol FIT bootcamp voor kids - donderdag 26 oktober jl. - was een enorm succes! Onder leiding van OER-sport is vanaf nu iedere donderdag om 15.30 uur gratis bootcamp bij Doetebol.

Lees meer...

Doetebol officieel geopend!

09-10-2017

Zaterdag 7 oktober was de grote dag van de officiële opening! Er was vrijdag nog hard gewerkt om het amfitheater af te krijgen. Het lint dat hierop gespannen was, werd door wethouder Lambregts en een jonge wijkgenoot doorgeknipt om Doetebol onder grote belangstelling van jong en oud te openen.

Lees meer...

Zaterdag 7 oktober: officiële opening Doetebol

26-09-2017

Doetebol bestaat inmiddels anderhalf jaar en de basis van onze natuurspeeltuin is aangelegd. Het leek ons een goed moment voor een feestelijke, officiële opening op zaterdag 7 oktober vanaf 14.00 uur.

Lees meer...

Zaterdag 1 juli: Doetebol Bliss

23-06-2017

Doetebol is inmiddels een ontmoetingsplek voor onze wijk, maar ook voor de rest van Doetinchem. Wij hebben fase 2 van de aanleg van Doetebol bijna afgerond en de plannen voor fase 3 van het belevingspark krijgt langzaam vorm.

Vandaar dat we graag met jullie een zomerfeestje willen vieren!

Lees meer...

Nationale Buitenspeeldag bij Doetebol

10-06-2017

Op woensdag 14 juni van 14.00 tot 16.00 uur is er voor alle kinderen uit Schöneveld (basisschoolleeftijd) de gelegenheid om gratis mee te doen aan de Nationale Buitenspeeldag!

We gaan samen sporten, spelen en gezond eten. Er is een springkussen, je kunt stoepkrijten en schminken! Je hoeft je niet op te geven. Heb je vragen? Neem dan contact op met M. Pelgrim, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met dank aan: Projectgroep Nood, Snackbar De Stunt.

Lees meer...

Er is gras gezaaid

15-05-2017

Vandaag is er gras gezaaid door grondverzetbedrijf Bulten uit Doetinchem! Met een beetje rust, regelmatig wateren en reinheid wordt het gras bij ons steeds groener.

Lees meer...

Nieuw: de nestschommel

28-04-2017

Onze nestschommel is gefinancierd met de statiegeld bijdragen van heel veel klanten van Albert Heijn Doetinchem Centrum: super bedankt voor uw bijdrage👍🏻 Deze spaaractie is afgerond!
De schommel staat, kom vooral eens lekker schommelen en een kijkje nemen op Doetebol!

Lees meer...

Nieuw: keuken & prinsessentroon

26-04-2017

Een keuken en een prinsessentroon. Geweldig gemaakt door Hans Nijmeijer! Vanavond hebben we een onderhoudsavond waarbij we de planten water willen geven en de takkenrillen willen vullen. Wie komt helpen?

Lees meer...

Er is weer hard gewerkt!

17-04-2017

Vrijdag is er hard gewerkt door De Tuinen van Geerdink samen met leerlingen van AOC-Oost Doetinchem.

Er is al veel beplanting aangebracht, er zijn palen geplaatst voor brug/klim/looproutes en een vlonder bij de pomp.

Lees meer...