Doetebol - Doetebol is een belevingstuin met robuuste speelnatuur waar kinderen met natuurlijke materialen kunnen spelen en wijkbewoners elkaar ontmoeten.

Doetebol is een belevingspark in Doetinchem met robuuste speelnatuur waar kinderen met natuurlijke materialen spelen en wijkbewoners elkaar ontmoeten.

Zaterdag 7 oktober was de grote dag van de officiële opening! Er was vrijdag nog hard gewerkt om het amfitheater af te krijgen. Het lint dat hierop gespannen was, werd door wethouder Lambregts en een jonge wijkgenoot doorgeknipt om Doetebol onder grote belangstelling van jong en oud te openen.

Elver had bij De Anna Hoeve een heerlijkeappeltaart gebakken, door IVN Natuureducatie werd een natuurmemory georganiseerd. IkKook zorgde voor een gezonde kookworkshops boven het vuur, terwijl een grote groep tieners een heuse Kids Bootcamp onder leiding van OER-sport kreeg.

Buurvrouw Lisette bakte pannenkoeken en door de tenten van Projectgroep Schöneveld kon iedereen - indien gewenst- droog van een hapje en drankje genieten.

Wijkwerk Doetinchem was ook aanwezig, zonder wie Doetebol niet mogelijk was geweest. Het was een geweldige middag!

Klik voor het foto-verslag op Facebook.