Doetebol - Doetebol is een belevingstuin met robuuste speelnatuur waar kinderen met natuurlijke materialen kunnen spelen en wijkbewoners elkaar ontmoeten.

Doetebol is een belevingspark in Doetinchem met robuuste speelnatuur waar kinderen met natuurlijke materialen spelen en wijkbewoners elkaar ontmoeten.

Heeft u een boom via Doetebol besteld? Gefeliciteerd met de gratis boom namens de gemeente Doetinchem! Onze wijk zal in 2017 een stuk groener en gezonder worden. Doordat u een boom gaat plaatsen in uw tuin draagt u ook direct bij aan een prettige leefomgeving in de wijk Schöneveld.

In week 50 (vanaf 12 december) gaat de gemeente de bestelde bomen uitleveren, zij zullen uw boom en toebehoren bij u in de voortuin of oprit neerleggen en de plantinstructie in de brievenbus stoppen, u hoeft er dus niet voor thuis te blijven!

Wacht u niet te lang met het planten van de boom want de weersvoorspellingen voor week 50 zijn tot nu toe ideaal. Door de boom snel aan te planten voorkomt u uitdroging van de wortels en verhoogt u de kans op aanslaan. Wij hebben de plantinstructie ook op hier geplaatst zodat u zich al goed kunt voorbereiden.

Namens de gemeente Doetinchem en de St. Doetebol wensen wij u veel plezier van de boom en tevens wensen wij u ook al fijne feestdagen toe.

Gemeente Doetinchem en Stichting Doetebol