Doetebol - Doetebol is een belevingstuin met robuuste speelnatuur waar kinderen met natuurlijke materialen kunnen spelen en wijkbewoners elkaar ontmoeten.

Doetebol is een belevingspark in Doetinchem met robuuste speelnatuur waar kinderen met natuurlijke materialen spelen en wijkbewoners elkaar ontmoeten.

Zaterdag 1 juli: Doetebol Bliss

23-06-2017

Doetebol is inmiddels een ontmoetingsplek voor onze wijk, maar ook voor de rest van Doetinchem. Wij hebben fase 2 van de aanleg van Doetebol bijna afgerond en de plannen voor fase 3 van het belevingspark krijgt langzaam vorm.

Vandaar dat we graag met jullie een zomerfeestje willen vieren!

Lees meer...

Nationale Buitenspeeldag bij Doetebol

10-06-2017

Op woensdag 14 juni van 14.00 tot 16.00 uur is er voor alle kinderen uit Schöneveld (basisschoolleeftijd) de gelegenheid om gratis mee te doen aan de Nationale Buitenspeeldag!

We gaan samen sporten, spelen en gezond eten. Er is een springkussen, je kunt stoepkrijten en schminken! Je hoeft je niet op te geven. Heb je vragen? Neem dan contact op met M. Pelgrim, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met dank aan: Projectgroep Nood, Snackbar De Stunt.

Lees meer...

Er is gras gezaaid

15-05-2017

Vandaag is er gras gezaaid door grondverzetbedrijf Bulten uit Doetinchem! Met een beetje rust, regelmatig wateren en reinheid wordt het gras bij ons steeds groener.

Lees meer...

Nieuw: de nestschommel

28-04-2017

Onze nestschommel is gefinancierd met de statiegeld bijdragen van heel veel klanten van Albert Heijn Doetinchem Centrum: super bedankt voor uw bijdrageđŸ‘đŸ» Deze spaaractie is afgerond!
De schommel staat, kom vooral eens lekker schommelen en een kijkje nemen op Doetebol!

Lees meer...

Nieuw: keuken & prinsessentroon

26-04-2017

Een keuken en een prinsessentroon. Geweldig gemaakt door Hans Nijmeijer! Vanavond hebben we een onderhoudsavond waarbij we de planten water willen geven en de takkenrillen willen vullen. Wie komt helpen?

Lees meer...

Er is weer hard gewerkt!

17-04-2017

Vrijdag is er hard gewerkt door De Tuinen van Geerdink samen met leerlingen van AOC-Oost Doetinchem.

Er is al veel beplanting aangebracht, er zijn palen geplaatst voor brug/klim/looproutes en een vlonder bij de pomp.

Lees meer...

Workshop wilgenteenvlechten verplaatst

27-02-2017

De workshop wilgenteenvlechten is vanwege de weersomstandigheden en de natte ondergrond verplaatst naar zaterdag 1 april van 13.00 tot 16.00 uur.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Lees meer...

Workshop vlechten bij Doetebol

11-02-2017

Zaterdag 25 februari (10.30 - 13.30 uur) organiseert Doetebol een workshop vlechten met wilgenteen onder leiding van Piet Hein Spieringhs van de Vlechterij. Piet Hein maakt alles van wilg, van schuttingen tot kunstobjecten en natuurlijk ook speelhutten.

Lees meer...

Gefeliciteerd met de gratis boom namens de gemeente Doetinchem!

11-12-2016

Heeft u een boom via Doetebol besteld? Gefeliciteerd met de gratis boom namens de gemeente Doetinchem! Onze wijk zal in 2017 een stuk groener en gezonder worden. Doordat u een boom gaat plaatsen in uw tuin draagt u ook direct bij aan een prettige leefomgeving in de wijk Schöneveld.

Lees meer...

Plantinstructies voor uw nieuwe boom

07-12-2016

Gefeliciteerd met uw gratis boom! Hiermee draagt u bij aan een prettigere leefomgeving, vergroening van de wijk en gezonder leefklimaat.

Lees meer...